Miriam Bryant

24 april 2022 (flyttat från 30 jan)
Konsertsalen
TBA
13 år
Kulturbolaget
Sön 30 Jan 19:30 Passerat
Sön 24 Apr 19:30 Passerat
590 kr
Viktigt information om konserten

Miriam Bryants turné flyttas till våren 2022. Spelningen på Malmö Live kommer nu att äga rum den 24 april 2022. Ordinarie speldatum var 30 januari. 

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Vänligen kontakta Eventims kundservice på [email protected] med eventuella biljettfrågor.

Med sin förmåga att sammanföra både förtvivlan och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Nio år efter debuten är hon högaktuell med sin första platta på svenska; ”PS jag hatar dig”. Med ny musik i bagaget inleder Miriam Bryant det nya året med en omfattande turné i Skandinavien och stopp på Malmö Live den 24 april! Som support denna kväll ser vi en av Norges största popstjärnor: Dagny!

Surret kring Miriam Bryant började redan 2012, när debutsingeln ”Finders Keepers” blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (även titeln på debutalbumet) och ”Push Play” förstärkte känslan av att vi hade med en speciell sorts talang att göra. Miriam avancerade från snackis till sensation 2015 i och med hennes medverkan i TV4-programmet ”Så Mycket Bättre”. Samma år utnämndes Miriam till ”Årets göteborgare”. I början av 2016 låg hon etta, tvåa och trea på Svensktoppen, en bedrift ingen artist klarat tidigare. Lägg till två Rockbjörnen-vinster, gästframträdande på Håkans Hellströms utsålda Ullevi-konsert, P3 Guld-vinst och ett hyllat Sommar-program i P1 så blir det solklart att Miriam Bryant är en av landets absolut främsta.

Efter en längtan att spela live inför en publik beger hon sig äntligen ut på vägarna igen tillsammans med sitt band. Missa inte när ”PS jag hatar dig”-turnén gör stopp på Malmö Live i vår!

 

 

Dagny

NORSKA STJÄRNSKOTTET DAGNY SUPPORT TILL MIRIAM BRYANT PÅ HENNES ”PS JAG HATAR DIG”-TURNÉ!

I hemlandet Norge säljer Dagny ut sina turnéer i rekordfart, har frekvent rotation på radio, toppar listorna och är en av de mest eftertraktade festivalartisterna i landet. Hon har arbetat med internationella artister som Seeb, Steve Aoki och Katy Perry, samt fått strålande recensioner från bland annat Nylon, Billboard, The Guardian och Harper's Bazaar. Den akustiska versionen av hennes genombrottssingel, "Backbeat", hördes även i den amerikanska tv-serien Grey's Anatomy. När Dagny nyligen spelade två utsålda kvällar på Sentrum Scene i Oslo så hade hon ingen annan än Miriam Bryant som support och nu är alltså rollerna ombytta!

Senast uppdaterat: 2022-04-12