• Niklas Paschburg

Meditationskonsert: Niklas Paschburg

28 oktober 2022
Kuben
18.00-19.00 tyst timme: meditation och stillhet. 19.00-20.00 Konsert
245
Malmö live konserthus
Fre 28 Okt 19:00 Passerat

Vi välkomnar dig till en meditativ och stillsam stund med kompositören Niklas Paschburg

Vår omtyckta meditationskonsert är äntligen tillbaka! Upptäck känslor av stillhet och närvaro inom dig samtidigt som Niklas Paschburg tar med dig på en resa genom den ambienta musikens värld där klassiskt möter elektroniskt. Med pulserande och meditativ musik sätts stämningen i centrum. Det är vackert men samtidigt melankoliskt, och stillsamt men ändå i rörelse.

Niklas Paschburg
Niklas Paschburg är kompositör, pianist och producent. Han debuterade år 2016 med EP: n 'Tuur Mang Welten'. Han har sedan dess släppt albumen Oceanic 2018 och Svalbard 2020. Han har dessutom samarbetat med artister som Hania Rani, Dobrawa Czocher, Robert Lippok och Ah Kosmos. Paschburg är bosatt i Berlin och hans musikaliska stil härstammar från klassisk musik då han studerat piano och komposition. Detta blandar han med ambient, pop och electronica, vilket skapar en vacker mix kännetecknar hans musikaliska universum.

PAUS
Meditationskonserten är en del av det större programmet ”PAUS” på Malmö Live Konserthus, en serie av konserter och event som syftar till att skapa ögonblick av stillhet, eftertanke och återhämtning för den moderna människan – genom musik, konst och ljudbilder. 

Hur går det till?

Meditationskonserten äger rum i vår konsertsal Kuben, där den vackra och avslappnande musiken kommer att fylla rummet samtidigt som besökarna vaggas in i ett meditativt lugn. Det går bra att ta med sin egen yogamatta och kudde, men det kommer även att finnas tillgängligt på plats för de som önskar. Om du har svårt att sitta på golvet kan vi erbjuda en stol längre bak i salen. Varmt välkommen till en rofylld stund på Malmö Live!

Senast uppdaterat: 2022-10-14