Max Raabe & Palast Orchester

5 okt 2022
Konsertsalen
TBA
Från 13 år
Live Nation
Ons 5 Okt 20:30 Passerat
635 - 740 SEK
Max Raabe & The Palast Orchester
Max Raabe & The Palast Orchester
Evenemanget framflyttat

På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta Sverigekonserterna med Max Raabe & Palast Orchester ytterligare till hösten 2022. Konserten på Malmö Live kommer nu att äga rum den 5 oktober 2022. Observera att konsertstart är ändrad till 20.30 för denna konsert.

Håll i din biljett! Biljetter till både 2020-10-05 och 2021-06-11 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. För eventuella biljettfrågor vänligen kontakta Ticketmaster.

I november 2019 släppte Max Raabe tillsammans med Palast Orchester sitt nya MTV Unplugged album – och nu kommer dem till Sverige! Totalt fyra spelningar blir det när de spelar i Göteborg, Stockholm och hos oss på Malmö Live!

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program Sweet & Lovely i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV-och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel Mack The Knife med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller Just A Gigolo med det finska monstret Mr. Lordi!

 

Senast uppdaterat: 2022-09-07