INSTÄLLD: Martin Hederos - Era spår

15 maj 2021
Kuben
ca. 1 timme 15 minuter
Headstomp
295 SEK
Martin Hederos
Konserten inställd

Vi är ledsna över att meddela att konserten med Martin Hederos den 15 maj ställs in på grund av rådande situation. 

Information om återbetalning

Betald biljett återbetalas. Kontakta oss via mail till biljettcenter@malmolive.se med uppgifter för återbetalning. I enlighet med GDPR sparas inga uppgifter, när återbetalningen genomförts raderas mejlet.

Martin förtrollade förra hösten ett slutsålt Orionteatern i Stockholm med sitt brilliant pianospel och starka audiovisuella koncept. Konserten på Malmö Live är Martin Hederos första solokonsert i Malmö och han kommer att bjuda på musik från sina två pianoalbum. Senaste albumet ”Era Spår” är nominerad till en Grammis i kategorin Bästa Jazz.

Få musiker besitter förmågan att kasta sig mellan roller, instrument, stilar och sammanhang som Martin Hederos gör. Världsturnerande rocker i Soundtrack of Our Lives, progressiv jazzpianist i en av landets största jazzexporter, Tonbruket, ett tag medlem i magnifika orkesterdundret Fire! Orchestra, pianist bakom bl.a Ane Brun och Anna Ternheim, part i flertalet uppmärksammade duoprojekt med namn som Mattias Hellberg, Nino Ramsby och Sofia Karlsson.

Medverkande

Martin Hederos artist
Martin Hederos är en av Sveriges mest erkända låtskrivare och musiker och var bland annat med och grundade The Soundtrack of Our Lives. Han har samarbetat och gjort musik med ett flertal svenska musiker och turnerat även med Weeping Willows, Johnossi och Ane Brun. Just nu spelar Martin Hederos i bandet Tonbruket.
Senast uppdaterat: 2021-03-29