Under 2023 kommer vår Måndagsmusikserie nå nya nivåer med ett varierat program. Krydda dina måndagskvällar och njut av svängiga, vackra och minnesvärda stunder med musik från världens olika hörn. På plats i Kuben kan du dessutom njuta av något gott att dricka eller äta från baren. Varmt välkommen!

Kommande evenemang

13 februari 2023 100 kronor Kuben
Måndagsmusiken: Bullret - Lina Nyberg Band
Sångerskan och kompositören Lina Nyberg har etablerat sig som en av de mest framstående och nyskapande jazzmusikerna i Norden. Nu intar hon Malmö Live.
27 februari 2023 295 kronor Kuben
Måndagsmusiken: DR Big Band och Stefan Pasborg
Vild och energisk! DR Big Band och Stefan Pasborg framkallar vårens urkrafter i Ritual Dances skapad utifrån Stravinskijs ikoniska Le sacre du printemps.
3 april 2023 150 kronor Kuben
Måndagsmusiken: MNBB & Amanda Ginsburg
I vår får vi besök av en riktig drömgäst: sångerskan Amanda Ginsburg. Hon är flerfaldigt grammisbelönad och en av vår tids mest älskade jazzsångerskor.
17 april 2023 100 kronor Kuben
Måndagsmusiken: Bullret - Perssons Sexa
Perssons Sexa är en jazzsextett som spelar originalmusik av saxofonisten Jens Persson vars musik bygger på en amerikansk och nordisk jazztradition.
24 april 2023 150 kronor Kanalscenen
Måndagsmusiken: Skator
Skator är Lina Högströms soloprojekt. Utmärkande för Skator är närvaron i hennes uttryck och det faktum att musiken rör sig mellan dissonans och harmoni.
Senast uppdaterat: 2023-02-02