Malmöiter: Rosalie (PL)

30 oktober 2021
Living Room
1 timme
Malmö Live Konserthus
Lör 30 Okt 20:00 Passerat
Fri entré
Rosalie
Rosalie

Pop, r&b, soul, elektronika och hiphop – den polska sångerskan som bemästrar allt. Prisbelönt och släppt på Def Jam. Huvudakt på stora festivaler söderut. Nu kommer hon till Malmö!

Rosalie släppte sin debut-EP "Enuff" 2016, som fick smickrande recensioner. Med sin debutsingel "This Thing Called Love" drog hon uppmärksamhet från polska lyssnare och journalister. I stället för att efterlikna amerikanska produktioner har Rosalie satt sin egen prägel på R&B och hip-hop. Hennes subtila sångröst utgör en stor kontrast i sin genre. "Enuff" innehåller fem låtar vars gemensamma nämnare är en själslig känsla med en elektronisk twist. Kom gärna för lite härligt häng med oss i baren innan och efter konserten. Baren har öppet 16-00. Missa inte detta!

MALMÖITER – en konsertserie för och av Malmöbor

I höst välkomnar vi er till konsertserien Malmöiter som lyfter önskad musik vars melodier har rötter från världen- och stadens olika hörn - från Sorgenfri till Senegal och via Beirut, Bulltofta, Balkan till Krakow och Kroksbäck. På lördagskvällarna samlas vi och lyssnar på livemusik tillsammans i Living Room på Malmö Live. Malmöiter är en del av Malmö Stads satsning Öppna Malmö och innehållet i konsertserien baseras på Malmö majoritetsgruppers röster -  önskemål om vad de vill se och vad de anser saknas på Malmös musikscen – önskemål som samlats in under pandemiåret och nu äntligen blir till verklighet. Alla konserter har fri entré och sker i nära anslutning till hotellets bar med dryck och enklare mat.

Logotyp Öppna Malmö

Malmöiter ingår i projektet Öppna Malmö som syftar till att skapa en stad för alla.

Senast uppdaterat: 2021-10-29