Kristina från Duvemåla - Konsertversionen

25-27 mars 2022
Konsertsalen
ca 3 timmar 10 minuter inkl. paus
Från 13 år
EldeenJohansson Produktion
Fre 25 Mar 19:00 Passerat
Lör 26 Mar 18:00 Passerat
Sön 27 Mar 16:00 Passerat
345 - 545 SEK

Njut av Björn och Bennys klassiska musikal byggd på Wilhelm Mobergs episka Utvandrarepos där vi får följa Kristina och hennes familj på en resa från dom djupa skogarna i Småland till dom öppna fälten i Talyors Falls i USA.

En numera klassiska svensk musikal med enorm variation av fantastisk musik. Allt från mäktiga körstycken till örhängen som ”Guldet blev till sand” och ”Du måste finnas”. Vi får möta historiens alla karaktärer. Allt från ”Kristina" och "Karl-Oskar” och deras barn till "Ulrika från Västergöhl" och föreställningens berättare ”Fina-Kajsa”. Våra solister ackompanjeras av den utomordentliga symfoniorkestern Malmö akademiska orkester och den röststarka Malmö akademiska kör.

Precis som vid EldeenJohanssons Produktions tidigare produktion på Malmö Live, ”Jesus Christ Superstar in concert”, lovar vi en högkvalitativ musikalsik helafton där det är bara att luta sig tillbaka och njuta!

 

MEDVERKANDE

Malmö Akademiska Orkester

Daniel Hansson dirigent

Malmö Akademiska Kör

Kristina spelas av Frida Bergh

Fina-Kajsa - Maria Kulle

Karl Oskar spelas av Daniel Eriksson

Robert spelas av Nils Weibull

Ulrika i Västergöhl spelas av Johanna Ström

 

EldeenJohansson Produktion i samarbete med Charlotta Teaterproduktion presenterar konsertversionen av Kristina från Duvemåla.

Baserad på Wilhelm Mobergs Utvandrarepos

BENNY ANDERSSON BJÖRN ULVAEUS LARS RUDOLFSSON 

Senast uppdaterat: 2021-11-22