INSTÄLLT: Jon Henrik Fjällgren

16 februari 2022
Konsertsalen
2 timmar (ingen paus)
Från 13 år
Extern arrangör
530 SEK
Jon Henrik Fjällgren
Konserten inställd

Hej bästa besökare!

Vi måste tyvärr komma med det tråkiga beskedet att vi kommer ställa in Jon Henrik Fjällgrens konserthusturné. Läget i samhället med nya utbrott av covid gör det omöjligt för oss att genomföra den spelning i Malmö som vi hade tänkt då det inte blir rättvist för varken publik, musiker eller för oss som arrangör. Köpta biljetter återköpes. Jon Henrik hälsar och tackar som ödmjukast för er tänkta närvaro och kommer bjuda igen med något liveframträdande på sociala medier framöver.

I konserthus runt om i Sverige, Norge och Finland bjuds publiken på en mäktig och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt.

Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån artister såsom Leonard Cohen, Eva Cassidy, John Lennon med flera. 

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik steget in i flera av Scandinavians finaste konserthus.

”Att som same få ta in jojken i musikens finrum som ett konserthus står för känns otroligt inspirerande. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in både i konserthus och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”

Turnén inleds i Örebro Konserthus den 5 februari och dagen efter, på samiska nationaldagen, intar han Oslo Konserthus. Därefter blir det ytterligare 9 stopp innan turnén avslutas i Helsingfors fantastiska konserthus under mars månad.

Senast uppdaterat: 2022-01-17