Home Alone – in Concert (2021)

16-17 dec 2021
Konsertsalen
ca. 2 timmar 15 minuter inkl. paus
från 7 år
Malmö Live Konserthus
Tors 16 Dec 19:00 Passerat
Fre 17 Dec 19:00 Passerat
100 - 595 kr

Värm upp inför julhelgerna med en verklig klassiker! Se filmen Ensam hemma på vår stora bioduk samtidigt som Malmö SymfoniOrkester spelar musiken live. 

För många av oss blir det jul på riktigt först när dramakomedin Home Alone visas TV, och vi traditionsenligt återförenas med den uppfinningsrike och modige Kevin som tar upp kampen mot de oturliga inbrottstjuvarna Harry och Marv.  Inför denna jul, kan du och dina nära istället uppleva filmen på ett annorlunda och magnifikt sätt hos oss på Malmö Live. Den 16 och 17 december visar vi Home Alone på konsertsalens stora filmduk, samtidigt som Malmö SymfoniOrkester, framför John Williams sagolika filmmusik live från scenen.

"KEVIN !!!!" Vi minns alla historien om familjen McCallister som vid sin julresa till Paris, av misstag glömmer kvar sonen Kevin hemma i Chicago. Tjuvarna Harry och Marv ser sin chans, men anar inte vem de ger sig i kast med…  Denna filmklassiker firar 30-års-jubileum i vinter, det var i november 1990 som Home Alone – med den då blott 10-årige Macaulay Culkin i huvudrollen – premiärvisades på bio.  Sedan dess har filmen blivit en älskad julklassiker som årligen ses av miljoner fans världen över.

Ta med nära och kära och släkt och vänner, till en filmmusikjulfest utan dess like, och upplev Kevins tokroliga problem med de klantiga inbrottstjuvarna och resten av familjen McCallister.

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) grundades 1925 och består av ca 90 heltidsanställda yrkesmusiker från nästan 20 länder. Orkestern är stolt bärare av den traditionella symfoniska repertoaren, men strävar också efter att föra den symfoniska musiken framåt Läs mer
Timothy Henty dirigent
Senast uppdaterat: 2021-12-03