Harry Potter och Fenixorden™ In Concert

31 augusti - 2 september 2023
Konsertsalen
ca 2 timmar 45 min inkl. paus
11 år
Malmö Live Konserthus
Tors 31 Aug 19:00 Passerat
Fre 1 Sep 19:00 Passerat
Lör 2 Sep 14:00 Passerat
100 - 595 kronor

Harry Potter och Fenixorden™ In Concert

Som vi längtat! I augusti är det äntligen dags för Harry Potter och Fenixorden™ In Concert. Upplev filmen i HD-kvalitét på konsertsalens stora filmduk samtidigt som Malmö SymfoniOrkester framför den prisbelönta kompositören Nicholas Hoopers magiska filmmusik live.

Upproret börjar! Lord Voldemortär tillbaka, men magiministeriet försöker dölja sanningen. Ron och Hermione övertygar Harry att i hemlighet träna studenter för det kommande trollkarlskriget. En skrämmande uppgörelse mellan gott och ont väntar! 

Filmkonsertserien med Harry Potter är ett unikt konsertformat som fortsätter att glädja miljontals fans runt om i världen. Det är med stor entusiasm vi ger besökarna möjlighet att uppleva den prisbelönta musiken med en symfoniorkester samtidigt som filmen projiceras på den stora filmduken. Det är verkligen en oförglömlig upplevelse som jag varmt rekommenderar, säger Justin Freer, ansvarig för CineConcerts och producent för Harry Potters filmkonsertserie. 

Filmen visas med engelskt tal och svensk undertext och den rekommenderas från 11 år.

Filmkonserten presenteras i samarbete med Musikkens Hus i Aalborg, CineConcerts och Warner Bros. Consumer Products.

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s23)

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) grundades 1925 och består av ca 90 heltidsanställda yrkesmusiker från nästan 20 länder. Orkestern är stolt bärare av den traditionella symfoniska repertoaren, men strävar också efter att föra den symfoniska musiken framåt Läs mer
Timothy Henty dirigent
Senast uppdaterat: 2023-08-01