Harry Potter och den Flammande Bägaren™ In Concert

25 - 27 aug 2022
Konsertsalen
ca 2 timmar 40 minuter inkl. paus
Rekommenderas från 11 år
Malmö Live Konserthus
Konserten framflyttad

Notera att det här evenemanget har flyttats fram till augusti 2022 på grund av rådande pandemi. Du som köpt biljett till tidigare tillfälle har fått mail från oss om återbetalning och presentkort. För mer information, kontakta oss på biljettcenter@malmolive.se

De populära filmkonserterna återvänder nu till Malmö Live med den efterlängtade fjärde filmen i serien.

I Harry Potter och Den Flammande Bägaren ™ blir Harry på ett mystiskt sätt utvald att delta i en magisk trekamp, The Triwizard Tournament, en ansträngande och svår tävling mellan tre trollkarlsskolor. Han tvingas möta en drake, vattendemoner och en förhäxad labyrint – bara för att upptäcka att han är i Lord Voldemorts järngrepp.

Allt kommer att förändras när nu Harry, Ron och Hermione lämnar barndomen för alltid och möter utmaningar som överträffar deras vildaste fantasi.


Filmkonserten presenteras i samarbete med Cine Concerts och Warner Bros. Consumer Products. 

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark and logo © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s20) 

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) grundades 1925 och består av ca 90 heltidsanställda yrkesmusiker från nästan 20 länder. Orkestern är stolt bärare av den traditionella symfoniska repertoaren, men strävar också efter att föra den symfoniska musiken framåt
Senast uppdaterat: 2021-08-17