Harry Potter och den Flammande Bägaren™ In Concert

25 - 27 aug 2022
Konsertsalen
ca 2 timmar 55 minuter inkl. paus
Rekommenderas från 11 år
Malmö Live Konserthus
Tors 25 Aug 19:00 Passerat
Fre 26 Aug 19:00 Passerat
Lör 27 Aug 14:00 Passerat
100 - 595 SEK
Harry Potter och den flammande bägaren
Konserten framflyttad från 2020.

Notera att det här evenemanget har flyttats fram till augusti 2022. Du som köpt biljett till tidigare tillfälle har fått mail från oss om återbetalning och presentkort. För mer information, kontakta oss på [email protected]

De populära Harry Potter-filmkonserterna återvänder till Malmö Live med den efterlängtade fjärde filmen i serien.


Efter pandemin är det nu äntligen dags för en magisk filmkonsert på Malmö Live igen.  Den 25, 26 och 27 augusti visas Harry Potter och den flammande bägaren™, den fjärde filmen i serien, i HD-kvalitet på konsertsalens stora filmduk samtidigt som Malmö SymfoniOrkester (MSO) framför Patrick Doyles mäktiga filmmusik live. Musik, magi och film smälter samman till en förtrollande föreställning.

I Harry Potter och Den Flammande Bägaren ™ blir Harry på ett mystiskt sätt utvald att delta i en magisk trekamp, The Triwizard Tournament, en ansträngande och svår tävling mellan tre trollkarlsskolor. Han tvingas möta en drake, vattendemoner och en förhäxad labyrint – bara för att upptäcka att han är i Lord Voldemorts järngrepp. Allt kommer att förändras när nu Harry, Ron och Hermione lämnar barndomen för alltid och möter utmaningar som överträffar deras vildaste fantasi.

Filmen visas med engelskt tal och svensk undertext och den rekommenderas från 11 år.

Förfilm: 20 minuter innan filmstart visas en behind-the-scenes film som fokuserar på musiken från Harry Potter, inklusive filminspelningar och intervjuer med kompositör/producent.


Filmkonserten presenteras i samarbete med Cine Concerts och Warner Bros. Consumer Products. 

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark and logo © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s20) 

Boka pausservering här!

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) är en av Sveriges ledande symfoniorkestrar med hög internationell nivå och en bred klassisk orkesterrepertoar men även en stark förankring i nutida repertoar med beställningsverk av vår tids ledande tonsättare.Läs mer
Senast uppdaterat: 2022-08-19