Happy Voices under ledning av Gabriel Forss

9 april 2024
Konsertsalen
ca 1 timme 10 min (ingen paus)
Medborgarskolan
Tis 9 Apr 19:30 Passerat
360 - 460 kronor
Happy Voices under ledning av Gabriel Forss på Malmö Live, den 9 april 2024

Happy Voices under ledning av Gabriel Forss

Varmt välkommen på konsert med kören Happy Voices, under ledning av körledare Gabriel Forss. Med 600 medlemmar är kören Happy Voices den största i Skåne.  
Kören har repeterat och finslipat repertoaren under våren och nu när det är dags för avslutningskonsert bjuds det på en härlig blandad repertoar med allt från gospel, svensk pop, soul, rock och musikal. 
Kvällens konsert gästas av fantastiska Peter & Bruno.  
Det här kommer att bli en underbar kväll! 

Happy Voices  
Happy Voices (tidigare Du kan sjunga gospel) startade upp i Stockholm år 2004 och i år firar konceptet 20 år. Idag finns kören i Stockholm, Malmö och Göteborg.  Utan noter lär sig kören sånger inom många olika genrer – pop, soul, rock och traditionell gospel. Att sjunga skapa glädje och välmående och detta märks tydligt då kören funnits i många år med ett antal medlemmar som varit med från starten i Malmö, hösten 2009.  
Det är en kör som är öppen för alla som vill vara med och sjunga! 
Happy Voices mål är att vara en öppen, varm, välkomnande, personlig kör där glädje, energi, uppmärksamhet och omsorg står i centrum 

OM Gabriel Forss 
Gabriel Forss är en av Sveriges främsta körledare och en folkkär allsångsledare, som sprider glädje över hela landet med sina sångprojekt. 
Gabriels karriär startade i Melodifestivalen med låten ”Bara hon älskar mig” och gruppen Blond, som vann och representerade Sverige i Dublin år 1997. 
Genom åren har Gabriel varit körledare för soul- och gospelkören "One Voice", programledare för ”Förfest hos Gabriel”, medverkat i ”Körslaget" och "Så ska det låta" samt varit programvärd för ”Karlavagnen” i Sveriges Radio m.m. Han har släppt självbiografin ”Äntligen” och skivan ”Äntligen Jul”. 

 

Peter och Bruno 
Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis träffades 2013 och har sedan dess skapat magi på scen. Vare sig det handlar om en gemensam musikal, konsertturné eller företagsevent är resultatet detsamma. Få artister besitter samma förmåga att sprida glädje och energi till sin publik och med röster som kompletterar varandra på ett nästintill perfekt sätt är de en oslagbar duo.

Senast uppdaterat: 2024-03-05