Battle of K-pop

12 maj 2023
Kuben (ståplats)
ca 3 timmar (ingen paus)
13 år
Malmö Live konserthus
Fre 12 Maj 18:00 Passerat
Fribiljett
Danstävlingen battle of K-pop på Malmö Live!

Battle of K-pop

Fredagen den 12 maj 2023 är det återigen dags för The Battle of K-pop!  

En häftig danstävling anordnad av The Unnie Vibe Academy i samarbete med 040 Live. Var med och upplev K-popens inspirerande värld, fylld av färgstarkt mode, upbeat musik och dans på hög nivå. På Malmö Lives scen tävlar olika dansgrupper med komplexa koreograferade K-pop nummer, med dansstilar som till exempel popping, hiphop, och commercial, i hopp om att ta hem förstaplatsen och vinstpriset!  

Vår professionella jury kommer vara på plats för att bestämma vilket av alla fantastiska dansbidrag som kommer vinna! Vid sidan av scenen får du som besökare en inblick i K-popens förtrollande universum genom till exempel försäljning av diverse K-pop merch och koreanska snacks, samt Random Dance Play.  

The Battle of K-pop var en stor succé förra året, biljetterna blev slutsålda flera veckor innan eventet ägde rum! Missa inte denna upplevelse och njut av en grym kväll tillsammans med alla K-pop vänner, The Unnie Vibe Academy och 040 Live!  

 

Information:  
Fri entré men biljett krävs. Dörrarna öppnas klockan 17:00. Tävlingen startar klockan 18:00 och pågår till ca klockan 20:00. Därefter blir det Random Dance Play och K-pop häng.  

Vi ses där!  


Vill du läsa mer om festivalen?

Klicka här för att komma till festivalsidanPå festivalsidan kan du läsa om festivalens båda dagar och så småningom se program mm.

Spelschema

Spelschema föe The Battle of K-pop på Malmö Live kKonserthus
The Battle of K-pop på Malmö Live Konserthus

Vad är K-pop?

K-pop är ett paraplybegrepp för Sydkoreansk musik och populärkultur - och innefattar därför inte bara popmusik, utan även andra genrer som rap, hiphop, R&B och ballader. Spridningen av koreansk populärkultur är enorm, och kallas även för Hallyu (‘koreanska vågen’) framför allt i Asien och USA. Största K-pop grupperna just nu är tex BTS och Blackpink .

The Battle of K-pop på Malmö Live Konserthus

Delta i tävlingen!

Ansökan är stängd. 

OBS! Begränsade tävlingsplatser! Se till att skicka in ert bidrag i god tid. En jury kommer bestämma vilka grupper som har gått vidare till tävling och meddela via email.  

Ansökan är öppen fram till den 19e mars 2023 Mer information finns i formuläret.  

Medverkande

The Unnie Vibe Academy 
The Unnie Vibe Academy är en dansskola som startades 2017 av Wendy Huynh, grundaren till K-pop crewet The Unnie Vibe som även deltagit i många stora internationella K-pop event. Dansskolan riktar sig till alla dansintresserade, och blev snabbt en samlingsplats för många K-pop entusiaster. The Unnie Vibe Academy är Skånes första K-pop dansskola och är öppen för alla, oavsett ålder och danserfarenhet.  
Senast uppdaterat: 2024-02-02