Barnlördag: Molly Hammar

4 december 2021
Kuben
30 minuter
Rekommenderas från 10 - 13 år
Malmö Live Konserthus
Lör 4 Dec 13:00 Passerat
Fri entré - biljett krävs
Molly Hammar

Konserten Barnlördag: Molly Hammar är avsedd för publik i åldern 10-13 år. Om du är äldre, 13-19 år, finns det ytterligare en konsert med Molly Hammar på kvällen kl. 19:00 den 4 december. Även den konserten är gratis, men missa inte att boka biljett till dig och dina vänner! Läs mer och boka här

Molly Hammar har tillbringat sin tonårstid i musikbranschens strålkastarljus och hon har blivit en förebild för många tjejer med sin sunda syn på ett kvinnligt kroppsideal. Många av hennes låtar handlar om just detta och tjejer och unga kvinnor kan relatera till hennes budskap.

Redan som 15-åring, år 2011, kunde vi se Molly kamma hem en fjärdeplats i Idol och 2015 öppnade hon Melodifestivalen med en storslagen låt som alla spådde skulle ta sig direkt till final. 2020 tog Molly hem Rockbjörnens pris för Årets Genombrott. I den svenska versionen av nya Lejonkungen-filmen gjorde Molly rösten till Nala, vars originalröst spelades av Beyoncé. 

Även utanför Sverige har Molly hyllats. Hennes andra EP “God is lonely too” släpptes i våras och emottogs med stående ovationer från både fans och media. Tidigare i år släppte också Molly (tillsammans med Bob Sinclair) singeln “We could be dancing”, som snabbt seglade upp till den mest spelade låten på radio i Italien, samt top20 på radio i Frankrike. Britterna tog Molly till sitt hjärta och varenda singelsläpp hon gjorde spelades på brittisk radio. De fullkomligt älskar henne, vilket har lett till flera liveframträdanden i London.

Nu kommer Molly äntligen till Barnlördag på Malmö Live. Spelningen är för er mellan 10-13 år. Föräldrar får givetvis också följa med, fri entré men biljett krävs. 

 

Senast uppdaterat: 2021-11-12