INSTÄLLT: Barnlördag: Kreativ ljudverkstad

12 mars 2022
Kanalscenen
ca 40 minuter
Rekommenderat för 7-10 år
Malmö Live Konserthus
Lör 12 Mar 10:00 Passerat
Lör 12 Mar 10:50 Passerat
Lör 12 Mar 12:00 Passerat
Lör 12 Mar 12:50 Passerat
Fri entré - biljett krävs
Evenemanget inställt

På grund av produktionstekniska skäl måste vi tyvärr ställa in Barnlördag: Kreativ ljudverkstad den 12 mars. Vi ser fram emot att träffa alla barn på kommande barnlördagar i vår och återkommer så snart vi kan med ett nytt datum för Barnlördag: Kreativ ljudverkstad.

På Barnlördag: Kreativ ljudverkstad får barn och vuxna tillsammans experimentera med musik och musikskapande under ledning av våra musikpedagoger.

I olika stationer och smågrupper får ni lyssna, utforska och spela tillsammans. Ni får prova på att skapa musik och ljud i olika former, med musikens byggstenar som grund. Med olika instrument skapar ni rytmer, klanger och har roligt. Varje workshop är ca 40 minuter. Barnlördag: Kreativ ljudverkstad är avsedd för barn i åldern 7-10 år och i sällskap med vuxen. 16 biljetter släpps till varje workshop. En biljett gäller för ett barn och en vuxen. Det är gratis, men missa inte att boka biljett.

Medverkande: Musikpedagogerna Katarina Nilsson Bremer och Per Guldstrand

 

Biljettinformation

Kostnadsfria biljetter måste bokas till våra barnlördagar och Paus/morgonkonserter. Du kan max boka 4 biljetter/person. Avbokning för ”Barnlördag: Kreativ ljudverkstad” måste ske 24 timmar innan konsert annars tillämpas en no show avgift på 100kr per biljett. Avbokning meddelas till [email protected]

Senast uppdaterat: 2022-02-24