Annika Norlin & Jonas Teglund

31 maj 2024
Konsertsalen
ca 1 timme 20 min
13 år
Malmö Live Konserthus
295 - 495 kronor
Annika Norlin och Jonas Teglund till Malmö Live

Annika Norlin & Jonas Teglund

Cirkeln sluts när Annika Norlin återvänder till Malmö Live. Efter en hyllad helg som hon curerade under premiärsäsongen 2015 intar hon konsertsalen på Malmö Live i vår. Den 31 maj kan du låta dig omslutas av Annika Norlins fantastiska musikaliska värld, i en konsert där hon tillsammans med Jonas Teglund levererar låtar från deras kommande gemensamma album.  

Annika Norlin behöver ingen närmare presentation. Oavsett om det är under musikprojekten Säkert!, Hello Saferide eller i eget namn finns det en stark igenkänningsfaktor i hennes  levande musikaliska samtidsskildringar.  

Annika Norlin var också en av de artister som skapade minnesvärda höjdpunkter när Malmö Live Konserthus invigdes. Under premiärsäsongen fick hon curera en hel helg, med poeter, kakor och konserter. Efter det kom hon tillbaka för att spela med Malmö SymfoniOrkester.  

Sedan dess har hon prisade släppt album, skrivit noveller och blivit Augutstprisnominerad för sin första roman och ständigt lockat en ny, stor och spretig publik.  

Den 31 maj kommer Annika Norlin till Malmö Live Konserthus tillsammans med Jonas Teglund. Så här beskriver de sitt nya album, där Annika Norlin står för text och sång medan Jonas Teglund har komponerat musiken och spelat de flesta instrumenten:  

– Albumet har gjorts under det jättedåliga året 2023 och därför har vi sökt en lätthet, ett ljus och en tröst, säger Annika Norlin och Jonas Teglund.  

Medverkande

Annika Norlin
Jonas Teglund
Senast uppdaterat: 2024-03-25