040 Live: THE BATTLE OF K-POP!

28 maj 2022
Kuben
Malmö Live Konserthus
Lör 28 Maj 17:00 Passerat
Fri entré - biljett krävs

Lördagen den 28 maj 2022 är det dags för The Battle of K-pop, en danstävling som anordnas av The Unnie Vibe Academy i samarbete med 040 Live. Var med och upplev K-popens inspirerande värld, fylld av färgstarkt mode, upbeat musik och dans på hög nivå.
På Malmö Lives scen tävlar olika dansgrupper med komplexa koreograferade K-pop nummer, med dansstilar som t.ex. popping, hiphop, och commercial, i hopp om att ta hem förstaplatsen och det stora priset på 4 000 SEK!


Vår internationella jury kommer vara på plats för att bestämma vilket av alla fantastiska dansbidrag som kommer vinna!
Vid sidan av scenen får du som besökare en inblick i K-popens förtrollande universum genom tex. försäljning av diverse K-pop merch och koreanska snacks, samt Random Dance Play. Njut av en grym kväll tillsammans med alla K-pop vänner, The Unnie Vibe Academy och 040 Live!
Information:


Dörrarna öppnas klockan 16.00 och tävlingen startar 17.00 och pågår till ca. 19.00. Därefter blir det Random Dance Play och K-pop häng.

The Unnie Vibe Academy är en dansskola som startades 2017 av Wendy Huynh, grundaren till K-pop crewet The Unnie Vibe som även deltagit i många stora internationella K-pop event. Dansskolan riktar sig till alla dansintresserade, och blev snabbt en samlingsplats för många K-pop entusiaster. The Unnie Vibe Academy är Skånes första K-pop dansskola och är öppen för alla, oavsett ålder och danserfarenhet.
 
Vad är K-pop?
K-pop är ett paraplybegrepp för Sydkoreansk musik och populärkultur - och innefattar därför inte bara popmusik, utan även andra genrer som rap, hiphop, R&B och ballader. Spridningen av Koreansk populärkultur är enorm, och kallas även för Hallyu (‘koreanska vågen’) framförallt i Asien och USA. Största K-pop gruppen just nu heter BTS!


Vi ses där!

Bra att veta om evenemanget

Speltider

Dörrarna öppnas klockan 16.00 och tävlingen startar 17.00 och pågår till ca. 19.00. Därefter blir det Random Dance Play till kl. 20.00.

Senast uppdaterat: 2022-04-26