Bistro Live på Malmö Live Konserthus

Bistro Live är restaurangen i Malmö Live Konserthus. Bistro Live ska vara en plats för alla sinnen – där doften av nybakat bröd, ljuset från kanalen och smaken av god mat samspelar med musiken i konserthuset.

Drömmen är att huset sjuder av samtal. Här kan människor mötas under lunchen, före eller efter en konsert. Matutbudet ska spegla den höga kvalitét som Malmö Live har levererat i musikupplevelser de senaste tio åren. Det är en plats för alla sinnen där mat och musik skapar minnesvärda stunder.

Inriktningen är rustik och smakrik mat, lagad på plats från grunden, med fokus på närodlade råvaror. Inspirationen till menyn är både skandinavisk och sydeuropeisk och det kommer att erbjudas allt från lättare fika till hela måltider – och den fantastiska räkmackan är såklart också på menyn. 

 

Öppettider & kontaktuppgifter 

Måndag – tisdag: Stängt

Onsdag – söndag: 11.30-14.30

  • Bistro Live har dessutom öppet två timmar innan konserter i konsertsalen – välkommen!

Adress: Fiskehamnsgatan 9, 211 18 Malmö 
Mail: @email 

Risotto, en del av menyn på Bistro Live.

Menyer

Kolla vår meny, det finns något för alla smaker! Från lättare fika till hela måltider, den klassiska räkmackan och andra goda mackor, norditaliensk risotto och annat. Klicka här för att se menyer.

Ung man avnjuter dryck i pausen, presenteras av Bistro Live

Pausservering & Barer

I pausen – och ibland inför evenemang – kan du njuta av Malmö Lives räksmörgås, eller något annat gott från förbeställningsmenyn. När du förbokar ser vi till att maten är färdig och uppdukad på plats. Klicka här för att förbeställa mat och dryck.

Hitta till Bistro Live

Senast uppdaterat: 2024-05-17