Barnlördag

Boka lördag på Malmö Live

Barnen får i sällskap med vuxna bekanta sig med olika musikstilar och musikinstrument som de kanske aldrig mött förut. De får också träffa musiker och artister som är skickliga på att bemöta barnpublik.

Vi arrangerar roliga musikföreställningar där barnen får känna sig inkluderande och förhoppningsvis får vi på Malmö Live möjligheten att inspirera till ett intresse för musik.

På husets öppna ytor eller i Kubens ombonade sceniska miljö skapar vi atmosfär och rum för stora musikupplevelser för en ung publik. Varmt välkomna till oss!

Kommande Barnlördagar

Hösten 2024 planeras tre Barnlördagar på Malmö Live. Hållutkik här på hemsidan för information.

Barnlördag på Malmö Live Konserthus Här kommer Ville, Valle och Viktor
14 september 2024 100 kronor Kuben
Barnlördag
Ville, Valle och Viktor är tillbaka med samma värme, humor och samhällsengagemang som vi mins dem från 70-talet. Det blir en fantastisk rolig föreställning, passa på att gå hela familjen!
Barn på Yoga, dekorativ evenemangsbild till Barnlördag – Yoga till Livemusik
5 oktober 2024 50 kronor Green room
Barnlördag: Yoga till livemusik
Avslappnande och samtidigt lekfull yoga för barn. Passet leds av en yogainstruktör och musiken spelas live i rummet av en musiker ur Malmö SymfoniOrkester.
Britta Persson i Barnlördag på Malmö Live
9 november 2024 100 kronor Kuben
Barnlördag: Britta Persson
Härlig konsert för barn med sina vuxna. Britta Persson framför musik från sitt prisbelönta barnalbum ”Alla är barn” med tidlösa melodier och arrangemang.
Senast uppdaterat: 2024-07-04