Undercurrent är en fotoutställning av Petra Bindel i samband med hälsoåret på Malmö Live Konserthus
Undercurrent är en fotoutställning av Petra Bindel i samband med hälsoåret på Malmö Live Konserthus.
Petra Bindel

- Utgångspunkten för utställningen är att konst ger livet, synen på jaget och samhället nya unika perspektiv och fördjupningar. Tänk er en värld utan musik, utan konst eller ord. Så fattig, så meningslös och trist, säger Petra. 

Namnet Undercurrent symboliserar de strömmar av välmående och lycka som kultur, musik och konst kan ge. Känslorna strömmar genom kroppen och genererar starka upplevelser. 

Petra Bindels utställning Undercurrent innehåller 16 stora bilder, ett videoverk och ett poem av Anjali Haryana. Fotoutställningen finns tillgänglig på Malmö Live Konserthus, plan 1, från och med den 30 november 2022. 

Du kanske också är intresserad av

Publicerad: 2023-02-03

Ikoniska singer-songwritern Joni Mitchell hyllas på Malmö Live about

Sarah Klang, Sofia Karlsson och Christian Kjellvander hyllar Joni Mitchell, en av historiens mest inflytelserika singer-songwriters, i tre konserter på Malmö Live i början av februari.

Läs mer about Ikoniska singer-songwritern Joni Mitchell hyllas på Malmö Live
Publicerad: 2023-01-24

Hur påverkar musik vår hälsa? about

Musik och känslor hänger ihop. Kanske väljer du att lyssna på en viss musikgenre när du känner dig pirrig och glad, en annan när du är olyckligt kär eller när du är rasande arg. Men varför är det så?

Läs mer about Hur påverkar musik vår hälsa?
Publicerad: 2023-01-18

Möt de tre finalisterna i Blåsmusikpriset about

Finalen av Blåsmusikpriset den 20 januari på Malmö Live är den tredje sedan starten 2019 där tre finalister har valts ut från uttagningarna till Kungl. Musikaliska Akademiens nationella stipendier inom kategorierna trä- och bleckblås samt slagverk.

Läs mer about Möt de tre finalisterna i Blåsmusikpriset
Senast uppdaterat: 2023-01-13