Undercurrent är en fotoutställning av Petra Bindel i samband med hälsoåret på Malmö Live Konserthus
Undercurrent är en fotoutställning av Petra Bindel i samband med hälsoåret på Malmö Live Konserthus.
Petra Bindel

- Utgångspunkten för utställningen är att konst ger livet, synen på jaget och samhället nya unika perspektiv och fördjupningar. Tänk er en värld utan musik, utan konst eller ord. Så fattig, så meningslös och trist, säger Petra. 

Namnet Undercurrent symboliserar de strömmar av välmående och lycka som kultur, musik och konst kan ge. Känslorna strömmar genom kroppen och genererar starka upplevelser. 

Petra Bindels utställning Undercurrent innehåller 16 stora bilder, ett videoverk och ett poem av Anjali Haryana. Fotoutställningen finns tillgänglig på Malmö Live Konserthus, plan 1, från och med den 30 november 2022. 

Du kanske också är intresserad av

Publicerad: 2023-04-05

Körsångare sökes till Flammenwerfer about

Musikdramaföreställningen Flammenwerfer får urpremiär på Malmö Live i mars 2024 och fortsätter sen närmast till Dt Konglige Teater i Köpenhamn och Musikhuset Århus.
För musiken svarar tyske elektro-klassiske kompositören Nils Frahm och ikoniske multikonstnären Blixa Bargeld som även gör den ledande rollen. Scenvana körsångare söks nu till uppsättningen och bjuds in till audition den 22 maj.

Läs mer about Körsångare sökes till Flammenwerfer
Publicerad: 2023-03-31

Guidad visning på Malmö Live about

Är du nyfiken på huset Malmö Live? Vilken konsertsal är Malmö Lives stora konsertsal modellerad efter? Nu berättar vi allt!

Läs mer about Guidad visning på Malmö Live
Publicerad: 2023-03-08
Senast uppdaterat: 2023-01-13