Meny
Dalai Lama besöker Malmö Live i september

Dalai Lama besöker Malmö Live i september

Fredspristagaren, humanitären och det tibetanska folkets andlige ledare Hans Helighet Dalai Lama, gör ett publikt framträdande på Malmö Live den 12 september med anledning av den svenska biståndsorganisationen IMs 80-års jubileum.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att uppleva Dalai Lama live när han talar om hur vi alla kan bidra till att skapa lyckligare och mer fredliga samhällen. Efter anförandet med titeln "The Art of Happiness and Peace" följer en frågesession ledd av Kattis Ahlström. Dagen bjuder också på stämningsfulla musikframträdande av både Lisa Ekdahl och operasångare Rickard Söderberg

 

Britta Holmström, grundare av IM, var nära vän till Dalai Lama och organisationen har under flera årtionden arbetat för bättre levnadsförhållanden för de tibetanska flyktingarna. Dalai Lama är förespråkare av IM:s prisvinnande initiativ för fredliga samhället, Humanium Metal by IM.

 

 

Vi är glada och mycket ärade över att Dalai Lama besöker Sverige enbart för att uppmärksamma vårt 80-årsjubileum, säger IM:s generalsekreterare Ann Svensén.

Senast uppdaterad 2018-08-03

Läs också

Relaterade event