Menu

SKANSKA

En historia om passion och viljan att göra skillnad

Skanska har byggt och bidragit till att förverkliga Malmö Live, grundat på visionen att förvandla ett, använt område till en levande stadsdel, kittet mellan det gamla och nya Malmö. Ett arkitektoniskt fyrtorn på internationell nivå för kongresser och musikaliska upplevelser har länge varit efterfrågat för att öka Malmös konkurrenskraft och attraktivitet.

Samarbetet mellan Malmö Live Konserthus och Skanska är ett långsiktigt samhällsengagemang och en kulturinvestering som ska skapa värde och bidra till att Malmö Live blir en öppen social och kulturell mötesplats för hela Malmö. Stora visioner som kräver modiga möjliggörare från olika delar av samhället. 

 

Varför SKANSKA är en del av Nätverket LIVE

  • Vi vill bidra till en kulturinvestering för att möjliggöra ny verksamhet på Malmö Live som riktar sig till unga människor och till nya kulturkonsumenter som sällan eller aldrig får uppleva kultur i denna form.

 

  • Vi vill vara möjliggörare för Malmö Live att bli en öppen och inkluderande mötesplats för människor från hela regionen.

 

  • Vi ser samarbetet med Malmö Live som en långsiktig kulturinvestering i ett hus med många möjligheter och hoppas det ska inspirera andra företagare i Malmö och regionen att vilja vara med och göra skillnad

 

  • Vi har byggt Malmö Live med hotell, kongress och konserthuset och utvecklat hela kvarteret med boende och kontor. Vi vet vilka möjligheter och resurser det finns inom Malmö Live och är övertygade om att verksamheten och mötesplatsen kan ge positiva sociala effekter i linje med vad Malmö Stad och vi själva vill.

 

 

Läs mer om SKANSKA 

Gå till www.skanska.se för att läsa mer om hur SKANSKA engagerar sig i en hållbar utveckling. 

Last updated 2018-08-09

SKANSKA

Vi är med som möjliggörare i Nätverket LIVE – bli du det också! Läs mer om Nätverket LIVE genom att klicka här.

 

HUVUDPARTNER

SKANSKA

 

PARTNER

Mercedes-Benz

PwC

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Massive Entertainment

Swedbank