INSTÄLLT: Formerly Known LBB

27augusti 2022 (Flyttat från 5 mars)
Kuben
ca 2 timmar inkl. paus
Från 13 år
Trigo AB
Lör 5 Mar 20:00 Passerat
210 SEK

Arrangemanget är inställt. Biljettköpare har kontaktats via mejl. Vid frågor, kontakta [email protected]

Med fem blåsare, tre sångare och komplett komp inklusive percussion, levererar bandet musik från 40-talet till 2000-talet.

Allt med ”latin touch”, grymt sväng, vasst blås och soulig sång. Musikerna har bakgrunder inom jazz, funk, latin, pop och gospel och med en imponerande meritlista både inom landet såväl som internationellt.

Bandet har även gästats både på inspelning såväl som live av storheter som Calixto Oviedo, Luis Conte och Anders Bergqrants mfl. Repertoaren sträcker sig från jazzklassiker som Stella by Starlight, Round Midnight till modernare alster av artister som Santana såväl som Michael Bublè och Chaka Kahn Nate Dogg. 

Denna kväll gästas bandet dessutom av gospelkören Gospel Glow under ledning av Emma Rosenberg. Ett samarbete som redan tidigare inletts, då Gospel Glow medverkar på Formerly Known LBB´s inspelning. En CD som kommer släppas våren 2020.

Kvällen gästas även av Myrto Spyropoulou. En grekisk sångerska som uppträtt både nationellt och internationellt med sin unika stämma. Myrto har även ett flertal inspelningar bakom sig , och framgångsrikt deltagit i Voice of Greece. Nu för första gången i Sverige, är vi i FK LBB omåttligt stolta över att få ha Myrto med på denna vår spelning , såväl som på vår kommande CD

Kolla in bandets YouTube sida för mer information och videoklipp: https://www.youtube.com/channel/UCQQRqMeh_bmnj7Pr9c_5vMg

Senast uppdaterat: 2022-05-25