Sarah Klang

9 februari 2022
Konsertsalen
TBA
Från 13 år
Malmö Live Konserthus
295 - 395 SEK
Sarah Klang Fredrika Eriksson

Den Grammis-belönade debuten ”Love In The Milky Way” och uppföljaren ”Creamy Blue” etablerade Sarah Klang bland våra allra största röster – älskad av landets mest svårflörtade musikkritiker, såväl som fans över hela världen.

Framburen på en av landets mäktigaste röster ger hon oss sin alldeles egna sammanflätning av pop och americana – med obotlig hjärtesorg och klassiska kärlekslåtar som utgångspunkt. Den 7 maj släpps hennes tredje album ”VIRGO” där hon utforskar en ny ljudbild. 2022 följer en längre turné i Sverige och övriga Europa, däribland ett stopp på Malmö Live. 

Efter Sarahs genombrott på P3 Guld följde jag henne till några mindre spelningar på countryklubbar i Texas – och publiken grät. När jag hört henne i både stora och små spelrum har jag tänkt på hur det kommer att kännas den dagen hennes röst sveper fram i Malmö Lives stora konsertsal. Nu händer det. Och dessutom några år senare då hon hunnit göra en fantastisk resa som inneburit att hon blivit en mäktig förebild för så många, säger Malmö Lives programproducent Anna Storåkers.

Logotyp Kvinnoåret

Konserten ingår i Malmö Lives tema "100 kvinnor, 100 år" där vi hyllar och stärker kvinnor i musikbranschen.

Senast uppdaterat: 2021-09-20