INSTÄLLT: Dream Music Three

5 februari 2022
Kuben
4 timmar
Malmö live Konserthus
350 kr
Konserten inställd

På grund av rådande restriktioner har vi beslutat att ställa in konserten Dream Music Three, tillfälligt! I väntan på lättare restriktioner kommer vi att släppa biljetter på nytt för denna konserten. 

I februari kommer den efterlängtade festivalen Dream Music tillbaka

Tillsammans med den amerikanske kompositören Nathan Larson och Malmö Lives programproducent Anna Storåkers tas du med på en inre djupgående resa i den ambienta musikens värld. Kom som du är, var i nuet, sov, eller bara slappna av och njut av de vackra minimalistiska ljudlandskapen. Årets festival blir en eftermiddagsversion under fyra timmar där du tas med på en resa genom olika klimat, så som det tropiska, det varma, det arktiska och det svala. Vi upplever de organiska ljuden som ständigt finns omkring oss i naturen - om vi bara lyssnar. Välkommen till en unik eftermiddag med sömlös musik och inre lugn.

Vi kan nu presentera vår första medverkande; den danska ljudkonstnären, musikern och kompositören Sofie Birch. Birch jobbar gränsöverskridande med musik, film och andra medier. Hennes musik omskrevs nyligen av Pitchfork med följande ordalag; “If this is music for dreamers, it’s for the ones who pay close attention to the details in their nighttime reveries, for whom every small moment is full of meaning”.

Senast uppdaterat: 2022-01-17