Dan före dan före dopparedan

22 december 2022
Konsertsalen
ca 1 timme 30 min (ingen paus)
13 år
All things live
Tors 22 Dec 18:00 Passerat
Tors 22 Dec 20:30 Passerat
295 - 495 kronor
Standup på Malmö Live med Jesper Rönndahl, Jonatan Unge, Christoffer Nyqvist och Kirsty Armstrong

Fyra av landets främsta komiker bjuder in till standupkväll på Malmö Live – “Dan före dan före dopparedan”

Nu står det klart att några av landets främsta komiker bjuder in till standup på Malmö Live den 22 december – två dagar innan julafton. Missa inte Jesper Rönndahl, Jonatan Unge, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist på självaste “Dan före dan före dopparedan”. Köp din biljett redan idag!

 

Medverkande komiker

Jesper Rönndahl
Jesper har synts och hörts frekvent i flera radio- och TV-sammanhang genom åren. Du kan ha hört honom i till exempel “Pang Prego” eller “Hej domstol!” på P3 eller sett honom i “Vem mördade skolan?”, “Centralskolan” eller “Dips” på SVT. Jesper var även programledare för satirprogrammet “Svenska nyheter” mellan 2018-2019. Hela två gånger har han dessutom vunnit SVTs “På spåret” tillsammans med Elisabet Höglund. Utöver sitt engagemang i radio och TV är Jesper en rutinerad ståuppkomiker med ett stort intresse för det vetenskapliga och väver gärna in det i sitt innehåll. Han har genomfört flera standupturnéer – “Bildbevis”, “Senaste nytt” och “Jesper Rönndahl Live!”.
Jonatan Unge
Jonatan Unge är en av Sveriges främsta ståuppkomiker. Han har drivit populära podcasts som "Lilla drevet", ”Spela spel” och ”Della arte”, blivit utnämnd till "Årets manliga komiker" och gjort storsuccé i flertalet tv-produktioner. På senare tid har han charmat svenska folket i På spåret, där han och tävlingspartnern Cecilia Düringer plockat hem poäng efter poäng. Han spelade även huvudrollen i komediserien Drugdealer vilken han också skrivit tillsammans med Isabella Rodriguez för Sveriges Television.
Kirsty Armstrong
Hon har fantastisk scennärvaro och humor med edge. Kirsty Armstrong har sedan 2016 varit aktiv på både den svenska och internationella standupscenen. Hon uppträder på landets samtliga klubbar och har tidigare turnerat i USA. På Svenska Standupgalan var Kirsty Armstrong nominerad till ”Årets nykomling” år 2019, “Årets kvinnliga komiker” år 2020 och vinnare av priset “Årets kvinnliga komiker” år 2022. Hon har varit programledare för såväl Sveriges Radios “Helgen i P3”, Big Brother 2021 och tillsammans med Thomas Eriksson i den komiska podden “Roastpodden”. Just nu skriver hon även satir för Dagens Nyheter.
Christoffer Nyqvist
Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor. Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken. 2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.Läs mer
Senast uppdaterat: 2022-11-01