Meny

Mercedes-Benz

En historia om passion och viljan att göra skillnad

Mercedes-Benz Malmö är ett företag som i stort speglar Malmö. Med 135 medarbetare, i åldrarna från 20 till 70-års åldern och med rötter i ett 20-tal olika länder, är vi ett gränssnitt av Malmö i stort. Vi arbetar aktivt med att skapa förutsättningar för att människor ska få en bättre tillvaro och större förståelse för varandra.

Varför Mercedes-Benz är en del av Nätverket LIVE

Vårt mål med att samarbeta tillsammans med Malmö Live är att bidra till att göra Malmö till en stad dit människor vill komma för att träffas, bo, umgås och samtala. En stad där människor vill leva sina liv. Tillsammans med Malmö Live och de andra möjliggörarna i Malmö Lives nätverk, vill vi vara med och skapa ett Malmö som tilltalar och välkomnar människor från alla hörn av världen. Vi strävar alltid efter att leverera med högsta kvalitet och med människan i centrum. Det ser vi fram emot att fortsätta göra tillsammans med Malmö Live.

  

Läs mer om Mercedes-Benz

Den 29/1 1886 godkändes patent nummer 37435 rörande Benz Patentwagen. Den allra första bilen blir godkänd och grunden för ett av världens mest kända varumärken, Mercedes-Benz, är lagd. Carl, och hans hustru Bertha, var pionjärerna på ett område som ingen har sett, många var intresserade men få kunde förlika sig med fenomenet. Dåvarande kejsare Wilhelm II lär ha sagt att ”bilen – det är inte något för framtiden. Hästar kommer att vara det transportmedel vi använder oss av i framtiden”, ett uttalande av klassiskt snitt som fått många kända efterföljare.

 

Mercedes-Benz har allt sedan Carl Benz dagar satt en ära i att vara pionjärer, att leverera med yttersta kvalitet och att ta hand om människor på allra bästa sätt. Därför känns det för oss på Mercedes-Benz som ett självklart steg att samarbeta med Malmö Live , då vi kan se att också Malmö Live vill vara pionjärer, vill leverera med yttersta kvalitet och ge människor möjligheter till fantastiska upplevelser.

 

http://www.mercedes-benz.se/

Senast uppdaterad 2018-08-09

Mercedes-Benz

Vi är med som möjliggörare i Nätverket LIVE – bli du det också! Läs mer om Nätverket LIVE genom att klicka här.

 

HUVUDPARTNER

SKANSKA

 

PARTNER

Mercedes-Benz

PwC

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Massive Entertainment

Swedbank