Meny

Nätverket LIVE

Gör skillnad för alla generationer i Malmö, regionen och besöksnäringen.

Malmö Live’s centrala mål är att vara en öppen, social och kulturell mötesplats för alla generationer och med alla musikaliska genrer för hela Malmö, regionen och besöksnäringen.

En öppen och inkluderande verksamhet som har omvärldens intresse innebär att Malmö Live är en attraktiv partner och möjliggörare för företag som vill visa sitt samhällsengagemang. 

 

Våra partners och möjliggörare

Partners i Nätverket LIVE

 

Du blir en möjliggörare

Vi har skapat ett nätverk med engagerade företag som vill göra skillnad – på riktigt. Med musiken som utgångspunkt kan du också bli en möjliggörare för arrangemang och upplevelser som påverkar unga människors utveckling på ett positivt sätt och i förlängningen bidrar till ett hållbart samhälle med en stark social sammanhållning. Vi når ut brett men särskilt till de som av sociala, kulturella eller ekonomiska skäl inte har möjlighet till kulturupplevelser i sin vardag.

 

Idén till Nätverket Live uppstod genom samarbetet mellan Skanska och Malmö Live och är ett långsiktigt samhällsengagemang och en kulturinvestering. Stora visioner kräver modiga möjliggörare från olika delar av samhället och tillsammans gör vi skillnad och använder kulturens möjligheter som en viktig förändringsfaktor. 

 

25 UNGDOMAR IDAG - 50 I MORGON

Varje ungdom vi kan inspirera och hjälpa att öka sin erfarenhet är en vinst för samhället. Projektet 040 Live har 2016 involverat 25 ungdomar i programsättning och produktion av 10 aktiviteter som besökts av ca 2000 ungdomar och har skapat en ökad förståelse och nyfikenhet för kulturbranschen och vad det finns för framtida utvecklingsmöjligheter. 

 

Malmö Live har genom samarbetet med näringslivet visat att det finns alternativ för framtida sysselsättning för ungdomar som saknar nätverk. Det kallar vi CSR omsatt i konkret handing. Vi behöver hjälp att fortsätta möjliggöra detta arbete. Därför behöver vi fler möjliggörare i Nätverket Live. 

 

Bli möjliggörare

 

Kontaktpersoner

 

Anna-Maria Havskogen

Malmö Live Konserthus

anna-maria.havskogen [at] malmolive.se

0705 - 69 70 12

 

Cecilia Molvin

SKANSKA

cecilia.molvin [at] skanska.se 

0761-27 74 36

Senast uppdaterad 2020-09-23

Nätverket LIVE

Vi är med som möjliggörare i Nätverket LIVE – bli du det också! Vill du läsa mer om hur ditt företag kan bli möjliggörare? 

 

Läs mer om hur du blir möjliggörare genom att klicka här

  

HUVUDPARTNER

SKANSKA

 

PARTNER

Mercedes-Benz

PwC

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Massive Entertainment

Swedbank

Kontakt & öppettider