Meny

Nätverket LIVE

Gör skillnad för alla generationer i Malmö, staden, regionen och besöksnäringen.

Malmö Live Konserthus är en plats för människors möten genom musiken. En öppen, social och kulturell mötesplats för alla generationer och med alla musikaliska genrer för hela Malmö, regionen och besöksnäringen.

Med en öppet och inkluderande program som har omvärldens intresse är Malmö Live en attraktiv partner och möjliggörare för företag som uppriktigt vill vara engagerade i att förbättra samhället tillsammans med andra.

 

Våra partners

SKANSKA (huvudpartner)

PwC

TePe

Sigeman

Sparbanksstiftelsen Skåne

Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta

Sparbanksstiftelsen Finn

Sparbanksstiftelsen Gripen

 

Du blir en möjliggörare

Vårt nätverk samlar engagerade företag som vill göra skillnad på riktigt. Med musiken som utgångspunkt kan du också bli en möjliggörare för arrangemang och upplevelser som påverkar unga människors utveckling på ett positivt sätt, och i förlängningen bidrar till ett hållbart samhälle med en stark social sammanhållning. Vi når ut brett, men särskilt till de som av sociala, kulturella eller ekonomiska skäl inte annars har möjlighet till kulturupplevelser i sin vardag.

 

Idén till Nätverket Live uppstod genom samarbetet mellan Skanska och Malmö Live i samband med att kvarteret byggdes, och är ett långsiktigt samhällsengagemang och en kulturinvestering. Stora visioner kräver modiga möjliggörare från olika delar av samhället och tillsammans gör vi skillnad och använder kulturens möjligheter som en viktig förändringsfaktor.
Detta kallar vi Corporate Cultural Responsibility, CCR.  

 

Inspiration, delaktighet, framåtanda

Varje ungdom vi kan inspirera och hjälpa att öka sin erfarenhet är en vinst för samhället. Projektet 040 Live involverar sedan 2016 åtskilliga ungdomar i både programsättning och produktion av aktiviteter som besökts av tusentals unga.  Det har skapat en ökad förståelse för och nyfikenhet på kulturbranschen och vad det finns för framtida utvecklingsmöjligheter. Att delta i produktion och genomförande stärker också både självkänsla och självförtroende för involverade.

 

Malmö Live har genom samarbetet med näringslivet visat att det finns alternativ för framtida sysselsättning för ungdomar som saknar nätverk. Det kallar vi CCR omsatt i konkret handling. Vi behöver hjälp att fortsätta detta arbete och söker fortsatt efter fler möjliggörare i Nätverket Live. Kontakta oss gärna för mer information.

 

Kontaktpersoner

 

Anna-Maria Havskogen

Malmö Live Konserthus

anna-maria.havskogen [at] malmolive.se

0705 - 69 70 12

 

Stina Greberg

SKANSKA Sverige AB Hus Syd

stina.greberg [at] skanska.se

0731 - 53 67 69

Senast uppdaterad 2020-10-23

Nätverket LIVE

Kontakt & öppettider