Meny
Brons Fredag

Brons Fredag

Vår minsta serie med många favoriter – två konserter på hösten och två på våren.

Välj torsdagar för att njuta av Peter Mattei, Beethoven och Rachmaninov, fredagar för att uppleva Verdis mäktiga Requiem och syskonen Mendelssohns musik och lördagar för att föras med i Boléros kraftfulla crescendo. 

 

Information och pris

Konsertserien Brons fredag innehåller 4 konserter som framförs fredagar kl. 19.00. Konsertserien Brons fredag kostar 1 280 kr. Jämfört med att köpa lösbiljetter sparar du 20% (ord. pris 1 580 kr).

 

När vi mottagit din betalning kommer abonnemangskort att skickas hem med post

 

Förmåner

Med ett Guld-abonnemang följer flera förmåner, bland annat att du du sparar 40% jämfört med att köpa lösbiljetter samt har tillgång till en direkttelefon till vår personal i Biljettcenter. Klicka här för att läsa om alla förmåner.

 

Notera att konserterna i denna serie är på fredagar. Nedanstående listning står ursprungligen som "TORSDAG" men om du klickar på "LÄS MER" kan du läsa om fredagens konsert också. Programmet är nämligen samma på torsdagen och fredagen.

Brons Fredag

DET ÄR INTE MÖJLIGT ATT KÖPA EN KONSERTSERIE TILL SÄSONGEN 2018-19 LÄNGRE. SE VÅRT SYMFONISKA KONSERTUTBUD FÖR BILJETTER TILL INDIVIDUELLA KONSERTER. 

Konserter som ingår i Brons Fredag