Meny
Nalleserien

Nalleserien

Nalle fortsätter sina äventyr på Malmö Live.

Med hela symfoniorkestern och en rad gästartister bjuds familjen på en ny härlig säsong med Nalle och hans vänner. Ta med din favoritnalle och häng med! 

 

Information och pris

Konsertserien Nalle innehåller 4 konserter som framförs lördagar. Välj kl. 11.00, 13.00 eller 15.00. Konserterna är 1 timme utan paus. Konsertserien Nalle kostar 480 kr. Jämfört med att köpa lösbiljetter sparar du 20% (ord. pris 600 kr)

 

Erbjudande hos Skånes Djurpark

Nalle har fått tillökning i släkten i samband med att björnfamiljen i Skånes djurpark fått ungar. Detta vill Nalle fira lite extra och har därför tillsammans med Skånes djurpark ordnat en fin björnrabatt till alla som köper abonnemang till Nallekonserterna säsongen 2018-19. Med rabatten kostar biljetterna 169 kr/st och de är giltiga valfri dag under ordinarie öppetdagar säsongen 2018. Det är begränsat med biljetter så passa på att säkra dina redan nu!

 

Erbjudandet gäller för hela familjen och varar fram till den 1 augusti. Efter att du köpt ett Nalleabonnemang kommer du får en unik länk till rabatterad entrébiljett på Skånes Djurpark.

Nalleserien

NALLESERIEN GÅR INTE ATT KÖPA OCH BETALA ONLINE

För att boka Nalleserien kan du klicka på knappen nedan och fylla i formulärt. Därefter bokar vi in ditt abonnemang och återkommer med betalningsinformation.

 

Boka här

Konserter som ingår i konsertserien Nalle