Meny

Frågor om biljetter

ALL INFORMATION DU BEHÖVER FÖR ATT HA EN FANTASTISK KVÄLL PÅ MALMÖ LIVE.

Här får du svar på de vanligaste frågorna.

Hur köper jag enklast biljett? 

Enklaste sättet att köpa biljett är via hemsidan. Du kan se hela vårt program genom att klicka här. 

Kan jag köpa biljetter via telefon? 

Du kan boka biljetter via telefon 040 34 35 00. Bokade biljetter betalas, i god tid före konsert, med kort i Biljettcentret på Malmö Live eller direkt via telefon. Ta med ditt bokningsnummer och tänk på att vi inte hanterar kontanter i Biljettcentret. 

Vilka alternativ har jag för att få mina biljetter levererade?

Du kan välja tre olika sätt att få dina biljetter på. 

  • PDF-biljett: Du får dina biljetter mailade som en .pdf och kan enkelt skriva ut biljetten själv.
  • Vanlig post: Biljetterna skickas till dig via post mot en avgift på 30 kr.
  • Hämta i Biljettkassan: Du hämtar dina biljetter i Kundcentret på Malmö Live.  

Kan jag betala med kontanter i Biljettcentret? 

Vi hanterar inte kontanter i Biljettcentret och kan endast erbjuda kortbetalning. 

Var finns Biljettcentret?

Malmö Live Konserthus, på plan 1

Dag Hammarskjölds torg 4

Har ni rabatterade biljetter för barn, ungdomar, studenter och pensionärer?

Barnrabatt: På de konserter som har barnrabatt framgår det när du väljer plats. Barn är generellt upp till och med17 år (om inte annat anges)

Ungdomsrabatt: På de konserter som har ungdomsrabatt framgår det när du väljer plats. Ungdom är generellt upp till och med 26 år (om inte annat anges)

Studentrabatt: På de konserter som har studentrabatt framgår det när du väljer plats. Du behöver visa upp ditt studentkort vid entré in till salongen om publikvärden efterfrågar det.

Pensionärsrabatt:  På de konsert som har pensionärsrabatt framgår det när du väljer plats. Pensionär är du från 65 år eller om är sjukpensionär. Du behöver visa upp ditt leg/intyg vid entré in till salongen om publikvärden efterfrågar det. 

Har ni rabatt för gruppbokningar?

Vid gruppbokning för 10 personer eller fler, erhålls en rabatt på 15%

Vad är en lyssnarplats?

En lyssnarplats är en stol som har begränsad till mycket begränsad sikt. Platsen är billigare än andra platser, men räkna med att du eventuellt kommer behöva luta dig fram för att kunna se scenen.

Vem behöver biljett?

Alla som ska gå på konsert behöver en biljett oavsett ålder. På många av våra konserter finns det en åldersgräns som står utgiven i respektive evenemangs sida. 

Kan jag använda Malmönyckeln eller liknande kort på Malmö Live Konserthus?

Malmö Live Konserthus har ett i samarbetet Malmönyckeln – ett kort som ska underlätta för personer med funktionsnedsättningar att ta del av aktiviteter i samhället. Med hjälp av Malmönyckeln får man ta med sig en stödperson till våra konserter med Malmö Symfoniorkester utan extra kostnad.  Kortinnehavaren väljer själv vem som är stödperson.  Motsvarande kort eller motsvarande intyg från andra svenska kommuner gäller också på Malmö Live Konserthus för att ge alla som har ett behov av ledsagare samma möjligheter att kunna besöka oss. Tänk på att medtaga ditt Malmönyckelkort alternativt ditt ledsagarintyg när du besöker oss eller köper biljett

Läs mer och ansök om Malmönyckeln-kort genom att klicka här

Vad gäller för återköp och ångerrätt? *Uppdaterade villkor pga. Covid-19*

För att underlätta för vår publik erbjuder vi biljettköpare att kostnadsfritt boka om sina biljetter, eller byta till presentkort, till och med dagen före konsert.  Detta gäller fr o m nu för konserter arrangerade av Malmö Live Konserthus till och med 31 december 2020. Observera att detta endast gäller om coronautvecklingen fortsätter i höst och folkhälsomyndighetens rekommendationer om publikbegränsning består.

 

Vad har jag för bytesrätt? *Uppdaterade villkor pga. Covid-19*

För att underlätta för vår publik erbjuder vi biljettköpare att kostnadsfritt boka om sina biljetter, eller byta till presentkort, till och med dagen före konsert.  Detta gäller fr o m nu för konserter arrangerade av Malmö Live Konserthus till och med 31 december 2020. Observera att detta endast gäller om coronautvecklingen fortsätter i höst och folkhälsomyndighetens rekommendationer om publikbegränsning består.

 

Kan jag köpa biljetter på andrahandsmarknaden? 

Vi rekommenderar inte köp av biljetter till Malmö Live Konserthus på andrahandsmarknaden då det kan förekomma felaktiga biljetter. Vi ansvarare ej för felaktiga biljetter köpta i andra hand. 

Var kan jag köpa presentkort?

Presentkort finns att köpa i Biljettcentret och gäller endast Malmö Live Konserthus egna produktioner samt produktioner från externa arrangörer där Malmö Live Konserthus säljer biljetterna. Presentkortet har en giltighet på 2 år från inköpsdatum. 

Du kan köpa presentkort på vår hemsida genom att klicka här.

Senast uppdaterad 2020-07-02