Meny
Malmö Näringslivsgala 2019

Malmö Näringslivsgala 2019

Det är dags för den 17e upplagan av Malmö Näringslivsgala och det bjuds på ett inspirerande och fullspäckat dagsprogram och en glittrig galakväll där vi hyllar 2018 års näringslivshjältar.

Dagsprogram

Årets tema är Reality check – tillbaka till samtiden, om du vill förstå framtiden måste du sluta springa rakt emot den! Malmö Näringslivsgala 2019 bjuder in de främsta experterna som hjälper oss att förstå vår samtid. Inspireras, motiveras och utmanas tillsammans med våra moderatorer Navid Modiri och Viktoria Palm och en lång rad kända, okända och framtida stjärnskott på talarlistan.

 

Programmet håller som bäst på att fyllas på med spännande talare så håll utkik på www.malmonaringslivsgala.se

 

Klicka här för att köpa biljetter till Malmö Näringslivsgala 2019 // Dagsprogram

 

Meet & Greet lunch

Boka in dig på årets bästa mingellunch! Efter en inspirerande förmiddag laddar vi batterierna inför en fullspäckad eftermiddag. Men missa inte chansen att äta, mingla och umgås över lunchen.

 

Malmö Lives restaurang på (plan 1&2) hälsar dig välkommen. Nätverka med årets finalister och jurymedlemmar, prata framtida möjligheter med partners, sponsorer och medarrangörer och träffa andra entreprenörer från Malmös näringsliv. Begränsat antal platser.

 

Klicka här för att köpa biljetter till Malmö Näringslivsgala Meet & Greet lunch 2019

 

Galakväll

För 17e gången är det dags att utse Malmös näringslivshjältar med en glittrande gala full av glada vinnare och artister i skånsk världsklass! Galakvällen startar kl. 18.00 då ni är välkomna att avnjuta ett glas mousserande vin, en mingeltallrik och ett glas vin/öl eller alkoholfritt medan ni träffar kollegor, nya bekanta och laddar upp inför showen.

 

Dörrarna till Konsertsalen öppnas kl. 19.00 och kl 19.30 startar showen. En fullspäckad intim och exklusiv kväll fylld med eftertanke, innovation, humor, högkvalitativ underhållning och givetvis utdelning av de 9 priserna till årets näringslivshjältar.

 

Klicka här för att köpa biljetter till Malmö Näringslivsgala Galakväll 2019

Senast uppdaterad 2018-12-05

Kontakt & öppettider

Relaterat events