Meny

Live!Sommar 2017

KOSTNADSFRITT MUSIKKOLLO DAGTID I EN VECKA FÖR DIG SOM SKA BÖRJA FYRAN, FEMMAN ELLER SEXAN

Kostnadsfritt musikkollo dagtid i en vecka för dig som ska börja fyran, femman eller sexan.

Häng med oss

Var på Malmö Live dagtid i en vecka och var med på många olika musikaktiviteter. Vi kommer att sjunga, prova orkesterinstrument och elinstrument, spela i band, prova på digital musikproduktion och mycket mer!

 

Live!Sommar riktar sig till dig som är född 2005-2007 (ska börja fyran, femman eller sexan) och vill lära dig mer om musik. Vi har plats för 20 deltagare varje vecka. För att ha tid och utrymme för mycket spelande delas ni in i grupper som jobbar tillsammans med fyra musikpedagoger. Varje veckas upplägg anpassas efter gruppens förkunskaper och önskemål och du behöver inte kunna spela för att vara med. 

 

När

Live!Sommar pågår måndag-fredag klockan 10.00-15.00 under veckorna 26, 27 och 28 i juni och juli och du kan vara med max en vecka. Barn som inte deltagit i Live!Sommar tidigare har förtur till platserna.

 

Mat och hur man tar sig hit

Vi serverar lunch varje dag. Om du bor i följande områden; Augustenborg, Lindängen, Hermodsdal, Nydala, Bellevuegården, Lorensborg, Holma eller Kroksbäck, kan du bli hämtad med buss och skjutsad hem vid dagens slut.

 

Exempel på veckoprogram

Måndag: Lära känna varandra och hitta på Malmö Live
Tisdag: Prova på olika musikinstrument och spela i grupp
Onsdag: Musikverkstad och inspelning
Torsdag: Mixning och fördjupad instrumentkunskap
Fredag: Workshop och avslutning med familj och vänner

 

Vi arbetar i grupper om 10 deltagare som är indelade efter årskurs.

 

Anmälan

Vill du vara med? Anmäl dig redan nu eftersom antalet platser är begränsade och du som inte varit med i Live!Sommar tidigare har förtur.

 

Klicka här för att anmäla dig till Sommarkolla 2017

  

Kontakt

Koordinator:
Maria Mänty
maria.manty [at] malmolive.se070-301 52 33 

 

Inspelade låtar från LIVE!Sommar 2016

Här nedan finns två exempel på låtar som spelades in under LIVE!Sommar 2016. Klicka här för att lyssna på alla låtar från 2016.

 

Kontakt & öppettider