Under en pressträff torsdag den 3 februari meddelade regeringen att de rådande reglerna vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort från och med den 9 februari. Detta betyder att vi öppnar upp konserthuset för fulla salonger igen, avståndskraven slopas och du behöver inte längre visa upp coronapass. Samtidigt fortsätter vi att säkerställa säkerheten för våra kunder.

 

Hur vi jobbar förebyggande inför konsert

Vi gör vårt bästa för att du som gäst i publiken ska känna dig så säker det bara går i samband med våra konserter. Publikvärdar covidtestas fortsatt dagligen innan de arbetar i foajéer och konsertsalar. 

Vi säkrar att det finns handsprit på många ställen i våra lokaler och vi gör vårt bästa för att undvika köer och trängsel.

Vi har även förlängt de tillfälliga köpevillkoren så de gäller fram till och med 31 mars. Det betyder att du kan byta din biljett till ett presentkort upp till 7 timmar innan en konsert om du har symptom.

 

Vi uppdaterar denna sida löpande och kommer även att skicka ut epost med aktuell information 3-4 dagar innan berörd konsert.

Senast uppdaterat: 2022-03-07