Meny
040 Live

040 Live

Ungdomsnätverket på Malmö Live

Vårt livaktiga unga nätverk 040Live fortsätter att göra avtryck i Malmös kulturliv.

Syftet med 040Live är att stärka ungas delaktighet och medverkan i programsättning och utövande av kultur på Malmö Live. Tillsammans med producenter och programchefer  utvecklar man och ser till att utbudet ökar. 040 Live är med och bestämmer vad, var, när och hur konserter och event för målgruppen ska ske, på och kring Malmö Live. 

 

Nätverket startade 2016 och är ett Ung Kraft-projekt med stöd av bland annat Region Skåne och företag som Skanska, Pwc, Sigeman&Co, Tepe och Swedbank.

 

Kontakt

Är du mellan 16 och 26 år, intresserad av musik, kultur och evenemang och vill veta mer? Kontakta Ansar Bakir, koordinator ansar.bakir [at] malmolive.se eller Carina Johansson, planeringschef carina.m.johansson [at] malmolive.se.  

 

Exempel på evenemang 040 arrangerar 2018

Locals Unplugged

Efter fjorårets succé fortsätter 040 Live med Locals Unplugged, en plattform för lokala etablerade artister att möta sin publik samt för att öka representationen av kvinnor, hbtq+ och rasifierade på Malmös kulturscener. Årets säsong bjuder på både hårt och mjukt, tungt och lätt och lagom till sommaren flyttar vi ut till trädäcket för en intim konsert den 25 maj.


Joystick Bonus, 14 april kl 14-21

I samband med den tionde upplagan av dataspelsmusikkonserten Joystick den 14 april anordnar 040Live tv-spelsmani. I konsertlokalen Kuben tar vi med besökarna på en resa tillbaka i tiden, för att sen ta en titt på vad framtiden har att erbjuda. Det blir Tekken 3- tävling, Virual Reality Malmö, retro spelhörna och nerdMarket och mycket mer kommer att finnas helt gratis för alla!

Kontakt & öppettider