Meny
Nallekonserter med MSO och gäster

Nallekonserter med MSO och gäster

Konserter för dig och ditt mjukisdjur!

Nalle är en av Malmö Lives riktiga profiler och han har givetvis flyttat med från det gamla konserthus och också hunnit vara ute på turné ett tag.

Att gå på Nallekonsert är ett kul och populär sätt för generationer att umgås och njuta av musik tillsammans! Inte minst för att det är med hela Malmö SymfoniOrkester och olika gästande artister och kulturprofiler. På ett lekfullt sätt tas barnen på största allvar i mötet med symfoniorkestern och barnen får en fin introduktion i den klassiska musikens värld. Efter konserterna kan barn och vuxna mumsa på pannkakor i foajén. 


Och vilken ålder du än har, glöm inte att ta med din egen nalle eller mjukisdjur av vilken sort som helst!


Det brukar vara ungefär tre till sex Nallekonserter per säsong.  Håll utkik här när de äger rum i listningen på den här sidan.

 

Nallekonserterna rekommenderas från 4 år. 

 

 

Nyfiken på musiken med Nalle

Ni har väl inte missat att Nalle har en alldeles egen filmserie? Du hittar den här: Nyfiken på musiken med Nalle.

 

Vill du lyssna på musiken från filmserien? Här hittar du Nalles nyfikna lista på Spotify!

 

 

Nalleserien

Nalle fortsätter sina äventyr på Malmö Live och med en Nalleserie säkrar du din plats för samtliga Nallekonserter under säsongen – samtidigt som du sparar 20% på ordinarie pris. Klicka här för att läsa mer om Nalleserien. 

 

 

Nalleteckning

Inför Nallekonserterna 2015 introducerade vi Nalleteckningen, och vi fick in massvis av teckningar från publiken. Du kan ladda ner och skriva ut din egen teckning här. Ladda gärna upp en bild på den färdiga målningen på Instagram. Använd då #MinMSOnalle.

Du kan ladda ner teckningen genom att klicka här.

 

 

 

Senast uppdaterad 2020-09-08

Kontakt & öppettider

Kommande Nallekonserter

Malmö SymfoniOrkester

Malmö SymfoniOrkester

Malmö SymfoniOrkester