Tillsammans med Nalle får barn och familjer uppleva klassisk musik när Malmö SymfoniOrkester på ett lekfullt sätt framför symfoniska verk i stora konsertsalen. Nalle tar oss också med på äventyr och lär oss mer om instrumenten i symfoniorkestern och gästar i andra uppsättningar för barn och familj.

Nallekonserter med MSO

Den 18 april 2023 öppnar vi upp försäljningen för Nalleserien 23/24 med fyra lördagskonserter under säsongen. I konsertprogrammet för Nalle får vi uppleva allt från mysterier, traditionell lucia till känslor kopplade till musiken.
 

På en Nallekonsert får ditt barn eller barnbarn uppleva symfonisk musik på ett lekfullt sätt när Malmö SymfoniOrkester tillsammans med Nalle framför klassiska verk i konsertsalen. Barnen tas på största allvar i mötet med symfoniorkestern och får tillsammans med Nalle en fin introduktion i den klassiska musikens värld. Ta gärna med dig ett favoritgosedjur som sällskap, så reser vi ut i världen!

 

Aktiviteter innan Nallekonserten

Kom gärna i god tid så barnen hinner uppleva allt skoj som händer i foajén på Malmö Live i samband med Nallekonserterna. Vi kommer att pyssla och värma upp inför konserten med Paje och Kattis vid Nallesvängscenen, och lyssna på härlig musik från Kulturskolan på Kanalscenen. Pannkakor finns att köpa i barerna på entréplan. 

Nallesväng

Många barn känner igen våra sångglada pedagoger, Pajje och Kattis. De värmer upp oss musikaliskt inför Nallekonserterna. Välkommen att titta på, sjunga med, klappa och dansa vid scenen Nallesväng mitt emot biljettcentret kl. 10:25, 12:25 och 14:25. 

Pyssla med Nalle

Ladda hem en målarbild med Nalle och kamelen, så ni kan pyssla där hemma innan konserten! Ta gärna med målade bilder och hälsningar till Nalle för att sätta på anslagstavlan eller posta i Nalles brevlåda!

Ladda ner målarbild med Nalle och kamelen

Kulturskolan underhåller

På Kanalscenen bjuder elever från olika kulturskolor i Skåne på härlig musik. Passa på att lyssna en stund  efter Nallekonserten och kanske väcks nyfikenhet att själv börja spela något instrument?

Pannkakor

Passa på att mumsa pannkakor när ni är på Nallekonsert på Malmö Live Konserthus. Pannkakor finns att köpa i baren vid dörr B på entréplan och plan två i samband med Nallekonserten. 

Senast uppdaterat: 2023-08-22