Tillsammans med Nalle får barn och familjer uppleva klassisk musik när Malmö SymfoniOrkester på ett lekfullt sätt framför symfoniska verk i stora konsertsalen. Nalle tar oss också med på äventyr och lär oss mer om instrumenten i symfoniorkestern och gästar i andra uppsättningar för barn och familj.

Nallekonserter med MSO

Att gå på Nallekonsert är ett kul och populärt sätt för generationer att umgås och njuta av musik tillsammans! Inte minst för att det är med hela Malmö SymfoniOrkester och olika gästande artister och kulturprofiler.

På ett lekfullt sätt tas barnen på största allvar i mötet med symfoniorkestern och barnen får en fin introduktion i den klassiska musikens värld. Glöm inte att ta med din egen nalle eller gosedjur av vilken sort som helst!

 

Se vilka konserter som ingår i Nalleserien >>

 

Nalleserien

Nalle fortsätter sina äventyr på Malmö Live och med en Nalleserie säkrar du din plats för samtliga Nallekonserter under säsongen – samtidigt som du sparar 20% på ordinarie pris.

Nyfiken på musiken med Nalle

I den Digitala barnhörnan kan ni se vår videoserie "Nyfiken på musiken med Nalle". En serie där vi får följa Nalle och hans kompis Harald som nyfiket smyger omkring på Malmö Live och försöker hitta ledtrådar och andra fynd som berättar hur musiken blir till. 

Julsväng i foajén med Pajje och Kattis

Tyvärr inställd på grund av nya Covid-19 restriktioner.

30 minuter innan varje konsert av Nalles julstämning underhåller Pajje och Kattis i foajén på Malmö Live. 

Senast uppdaterat: 2021-11-26