Julklappstips

En hyllningskonsert till Marie Fredriksson

En av vårens mest efterlängtade konserter på Malmö Live: Hyllningskonserten till Marie Fredriksson. Hon var en av Sveriges främsta sångerskor och låtskrivare. Med bandet Roxette blev hon världsartist och nu hyllar vi hennes musik tillsammans med Amanda Bergman, Helena Josefsson och Malmö SymfoniOrkester. 

Revykvinnor - en hyllning till kvinnorna i våra klassiska svenska revyer

I februari hyllas våra legendariska svenska revykvinnor av Lill Lindfors, Petra Marklund, Mimi Terris och Monday Night Big Band i en unik konsert. Biljetterna ute nu!

Presentkort på Malmö Live - ge bort en upplevelse!

Ett presentkort på Malmö Live Konserthus är en perfekt present eller julklapp. Vi arrangerar hundratals konserter varje år, och med en giltighet på 2 år kommer du eller den du ger presentkortet till alltid kunna hitta en upplevelse hos oss.

Kommande event

Lära känna musikerna i Malmö SymfoniOrkester

Symfonikerna består av närmare 90 musiker på högsta nivå som med en ny konsert varje vecka briljerar i ett rikt och mångskiftande utbud. Läs mer om människan bakom instrumentet här!

Senaste nyheterna

Articles
Publicerad: 2021-11-24

Fira både jul och nyår i förtid about

Kom i julstämning i god tid inför jul och även fira in nyåret! Mellan 9 och 12 december ges föreställningarna Julstämning för familjen och Nalles julstämning, där MSO tillsammans med gäster framför ett pärlband av våra mest älskade julsånger.

Läs mer about Fira både jul och nyår i förtid
Senast uppdaterat: 2021-12-06