Meny

Konsertserier

Noga utvald musik för dig.

Efter en succé den första säsongen på Malmö Live presenterar vi nu Malmö SymfoniOrkester säsong 2016/2017 med nya LIVE-kort och programserier. Här hittar du säkert dina favoritkompositörer, artisterna du älskar, musiken du inte visste fanns och spännande möten i nya konsertformer. På Malmö Live finns något för alla smaker.

Boka din konsertserie 

Bokningen för LIVE-kort för säsongen 2016/2017 är nu stängd. Du kan köpa biljetter till konserter genom att se vår programlista genom att klicka här. 

 

Hur låter 2,2 sekunder?

Vi har en symfoniorkester och en konsertsal i världsklass. Vi har en efterklang i världklass – 2,2 sekunder! Äntligen har vi förutsättningarna att bygga mötesplatsen för alla, för musik som berör, för musik du känner igen och för musik du aldrig hört förut. Vilken konsertserie du än väljer får du en spelsäsong fylld av upplevelser från hela ”buketten”. Allt från barockens gung till pampiga symfonier i storformat. Spännande möten med artister från hela världen som med sin stjärnglans berör oss ända in i djupet av själen. Sjunk ner i din egen konsertstol och känn dig som hemma på Malmö Live.

 

Ett andra hem – hos Malmö SymfoniOrkester

Som LIVE-kund behöver du aldrig stå i någon biljettkö och du får ett

  • fantastiskt musikår till bästa pris
  • din egen stol exklusiva
  • rabatter och erbjudanden
  • erbjudanden från hela Malmö Live (konsert, hotell och restaurang)

 

Här kan du läsa om erbjudanden och förmåner med ett LIVE-kort. Vi har paketerat och du väljer det kort som passar dig bäst.  Utskick av biljetter, kort och förmåner sker från mitten av augusti – i god tid innan säsongsstart. Våra populära Nallekonserter presenteras i ett separat utskick under sommarmånaderna. För att inte missa några nyheter rekommenderar vi att du prenumererar på våra nyhetsbrev.

 

Kontakt & öppettider