Meny

I huvudet på Christer Björkman

Välkommen till en stjärnspäckad helg, 10-12 november!

Tre unika sammanhang med en av Sveriges mest omtalade musikpersonligheter. Tre decenniers musik med Christer Björkman och artistvänner från när och fjärran. Tre överraskande kvällar med framträdanden som Christer Björkman aldrig tidigare gjort.

Normbrytande, kunnig och med stor integritet.  Folklig, humoristisk och nyfiken. Och inte minst otippad. Det är bara några skäl till att Christer Björkman blivit vald till Malmö Live Konserthus huvudperson i den egna festivalen ”I huvudet på…” som startade 2015 med artisten Annika Norlin.

 

- Christer Björkman är en mångfacetterad person. Att han kan göra show och bra tv är känt för många. Det vi tycker är intressant är hur han medvetet arbetar med inkludering, normer, och förflyttning av dessa. Dessutom blev han riktigt folkkär här i Malmö när vi gjorde Eurovision Song Contest 2013 säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konserthus.

 

Björkmans nyfikna själ

Under helgen 10-12 november fylls hela Malmö Live av Christer Björkmans nyfikna själ och spännande huvud. Det blir allt från klubb, föreläsningar och samtal, till tre unika konsertprogram utvecklade av Christer Björkman, Edward af Sillén, Karin Karlsson och Malmö Live Konserthus programproducenter Anna Modéer Wiking, Helene Gustafsson och Anna Storåkers.

 

- Om man älskar känslan av att ta sig vatten över huvudet är det här det ultimata projektet att ta sig an. Därför svarade jag ja till utmaningen att göra något som jag inte har kontroll över. Känslan av att tvingas släppa sargen och utsätta mig för saker som utvecklar mig, säger Christer Björkman. - Jag ska ta med besökarna på en resa som innefattar alla mina intressen, passioner och drömmar.  Det blir en salig blandning av musik, trädgård, mat och dryck, HBTQ och utanförskap.

 

PAKETERBJUDANDE 

Köp paketet med nedanstående konserter så får du Schlagerklubben på köpet! 

Fredag 10 november kl. 19.00 

Lördag 11 november kl. 20.00 (obs, i paketet ingår inte Golden Seats-plats)

Söndag 12 november kl. 15.00  

Paketpris för 3 konserter + schlagerklubben: 1 715 kr. 

Länk för att boka paketerbjudandet: http://bit.ly/2p0pvpR

 

Evenemang

Smärta till Hjärta

Klubb Euphoria

1992 - vad hände då?

Video

Christer Björkman - "Imorgon är en annan dag". Cello: Samuli Örnströmer och Viktor Nordliden ur MSO. Arrangemang: Jonas Nydesjö
Christer Björkman - "Imorgon är en annan dag". Cello: Samuli Örnströmer och Viktor Nordliden ur MSO. Arrangemang: Jonas Nydesjö

Kontakt & öppettider