Meny

I huvudet på Christer Björkman

Välkommen till en stjärnspäckad helg, 10-12 november!

Trettio artister. Tre dygn. Fyra konserter. En schlagerdiscofest. En festivalorkester, en kör och en hel symfoniorkester. Höstens hetaste helg!

Schlager, glitter, fest, ös och glamour. Men också djupa och utforskande samtal, en musikresa till den fantastiska topplistan för 1992 och en hel kavalkad av Christer Björkmans alldeles egna favoriter – hitlåtar och evergreens i en skön blandning. Välkommen till en härligt sprudlande och stjärnspäckad helg!

 

Fredag, lördag och söndag 10, 11 och 12 november är Christer Björkman huvudperson i Malmö Live Konserthus återkommande festival ”I huvudet på”. En stor del av artist-Sverige är på plats tillsammans med Malmö SymfoniOrkester, Malmö Vokalensemble och vår egen festivalorkester. Vi kan förvänta oss överraskande konserter med unika framträdanden som varken Christer, hans artistvänner eller symfoniorkestern tidigare gjort. Under helgen blir det fyra konserter och en hejdundrande schlagerklubbfest – allt inramat av en rad roliga och spännande kringaktiviteter runt om på hela Malmö Live.

 

Säkra din biljett till någon av konserterna – eller go ”all in” hela helgen! 

 

PAKETERBJUDANDE 

Köp paketet med nedanstående konserter så får du Schlagerklubben på köpet! 

Fredag 10 november kl. 19.00 

Lördag 11 november kl. 20.00 (obs, i paketet ingår inte Golden Seats-plats)

Söndag 12 november kl. 15.00  

Paketpris för 3 konserter + schlagerklubben: 1 715 kr. 

Länk för att boka paketerbjudandet: http://bit.ly/2p0pvpR

 

Evenemang

Smärta till hjärta

Mello Mani 16.30

Mello Mani 20.00

Klubb Euphoria

1992 - Vad hände då?

 

 

BRA - Vår resepartner

Video

Christer Björkman - "Imorgon är en annan dag". Cello: Samuli Örnströmer och Viktor Nordliden ur MSO. Arrangemang: Jonas Nydesjö
Christer Björkman - "Imorgon är en annan dag". Cello: Samuli Örnströmer och Viktor Nordliden ur MSO. Arrangemang: Jonas Nydesjö

Kontakt & öppettider